menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Webcam

Reply

Thread Tools
Old 28 marca 2008, 07:15
Člen Skupina

Default Webcam

Nedávno som kúpil webkameru na použitie s má laptop ktorý klipy cez hornej časti obrazovky. Jeho vedľajšie Logitech malý s postavené v mic je to skvelá práca až do včerajška. Obraz je rozmazaný, a nie je tak jasné, ako to má been.I hrali okolo woth nastavenia, ale nijako nelíšia.
Je možné, že tam je chyba sa kamera sama o sebe? Ako možno diagnostikovať problém?
Old 28 marca 2008, 07:50
Darcu Skupina

Default Webcam

Aký model je?

Aký operačný systém používate?

Aký program sa pozeráte na obrázok sa?

Má niekto twisted zaostrovacím krúžkom okolo objektívu? Objektív je čistý?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28. marca 2008, 11:23
Darcu Skupina

Default Webcam

Tu je stručný opis, logitech saje naozaj zle, nie je neúcta k vám, ale jeho lacné, som mal bezdrôtovú myš a klávesnica USB webkamera a reproduktory od Logitech kamera bola vždy rozmazané a všetko je oranžová, som Snažil resetovania odtieň / sat, moje myš / klávesnica prestala pracovať vo viac ako 6 mesiacov, som nahradil je ďalším logitech káblová myš / klávesnica, a že ani pracovať od začiatku, takže som na klávesnici / myš, ktorá prišla s mojím pc, reproduktory vyhodili po roku od ne vinou svoje vlastné ja sotva počúval hudbu, takže si potom náhrady a kúpiť lepšiu kameru mate, ak môžete.
Old 28 marca 2008, 12:15
Darcu Skupina

Default Webcam

Vieš, ona vlastne hovorí, že "to bola skvelá práca až do včerajška." Vyjsť s "cucá naozaj zlý" o 1 mld Sk ročne obratu spoločnosti zamestnávajú 8000 ľudí v skutočnosti oznámiť veľa informácií. Nezabúdajme, že od CEO inej spoločnosti s 1 mld Sk ročne obratu spoločnosti, ktoré zamestnávajú 8000 ľudí som sa zľakol venovať pozornosť, ale to nie je presne to, čo počujem. Nie neúcta k vám, ale veľa ľudí si veľa dobrej zhodnotenie z mnohých svojich výrobkov.
Old 28. marca 2008, 12:29
Darcu Skupina

Default Webcam

Nie neúcta k vám, ale veľa ľudí si veľa dobrej zhodnotenie z mnohých svojich výrobkov.
ja nikdy
Old 28 marca 2008, 12:35
Darcu Skupina

Default Webcam

Ste hovoril, počul som, že kúsok.
Old 28 marca 2008, 12:50
Banned Skupina

Default Webcam

skúste vyčistiť šošovku znie ako niekto dotkol.

Môj systém: Stíhačky!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pre "Energia
Základná doska:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Pamäť RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafické karty (s):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Zvuková karta:
CREATIVE X-FI SB0670 PCI SOUND BLAS
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Chladenie:
Arctic Chladenie mraznička 64 Pre tavieb
Sieť / Internet:
AOL
Monitor (s):
19 "LCD 1080/1920p
Operačný systém (y):
xp
Old 28 marca 2008, 13:01
Moderátor skupiny

Default Webcam

Citácia:
Pôvodne Poslal spot View Post
Aký model je?

Let OP odpovedať na pôvodnú žiadosť o ďalšie informácie a viesť o tejto téme. Pamätajte si, že sme tu na pomoc. Ak nechcete mať pozitívne riešenie, potom neobťažujú odpoveď.

Old 30 marca 2008, 02:19
Člen Skupina

Default Webcam

Citácia:
Pôvodne Poslal spot View Post
Aký model je?

Hej nemôžem uveriť, že to tak jednoduché, zaostrovacieho krúžku bol dojatý som si myslel, že pic mohol len byť upravená v nastavení volbu, jeho práca ako zvyčajne. Dôvod, prečo som išiel s Logitech je, pretože používame rovnaké značky na naše ďalšie kus za 5-6 roky a tie, ktoré stále silné, aby to dávalo zmysel držať s týmto urobiť. Vďaka všetkým za pomoc a radu.
Old 30 marca 2008, 08:09
Darcu Skupina

Default Webcam

Je to ako, že scéna od Peter Pan, kde sme všetci musíme kričať, že veríme na víly, a potom Webkamera opäť funguje. Docela sa mi páči, že.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nákup webcam pomsta Všeobecné Hardware Chat 7 22.září 2009 19:54
WebCam Predĺženie? KanoakaVirus Všeobecné Hardware Chat 5 6. September 2008 05:36
Webkamera? cheesewheels99 Všeobecné Hardware Chat 4 3. januára 2008 18:47
Najlepšie Webcam nakupovať? themaninblack1963 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 6 28. decembra 2007 05:11
Webcam problém seba567 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 4 1. august 2007 13:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.