![]() |
|
| |||
| |||
| Nedávno som kúpil webkameru na použitie s má laptop ktorý klipy cez hornej časti obrazovky. Jeho vedľajšie Logitech malý s postavené v mic je to skvelá práca až do včerajška. Obraz je rozmazaný, a nie je tak jasné, ako to má been.I hrali okolo woth nastavenia, ale nijako nelíšia. Je možné, že tam je chyba sa kamera sama o sebe? Ako možno diagnostikovať problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký model je?
| |||
| |||
| Tu je stručný opis, logitech saje naozaj zle, nie je neúcta k vám, ale jeho lacné, som mal bezdrôtovú myš a klávesnica USB webkamera a reproduktory od Logitech kamera bola vždy rozmazané a všetko je oranžová, som Snažil resetovania odtieň / sat, moje myš / klávesnica prestala pracovať vo viac ako 6 mesiacov, som nahradil je ďalším logitech káblová myš / klávesnica, a že ani pracovať od začiatku, takže som na klávesnici / myš, ktorá prišla s mojím pc, reproduktory vyhodili po roku od ne vinou svoje vlastné ja sotva počúval hudbu, takže si potom náhrady a kúpiť lepšiu kameru mate, ak môžete. |
|
| |||
| |||
| Vieš, ona vlastne hovorí, že "to bola skvelá práca až do včerajška." Vyjsť s "cucá naozaj zlý" o 1 mld Sk ročne obratu spoločnosti zamestnávajú 8000 ľudí v skutočnosti oznámiť veľa informácií. Nezabúdajme, že od CEO inej spoločnosti s 1 mld Sk ročne obratu spoločnosti, ktoré zamestnávajú 8000 ľudí som sa zľakol venovať pozornosť, ale to nie je presne to, čo počujem. Nie neúcta k vám, ale veľa ľudí si veľa dobrej zhodnotenie z mnohých svojich výrobkov. |
|
| |||
| |||
| Nie neúcta k vám, ale veľa ľudí si veľa dobrej zhodnotenie z mnohých svojich výrobkov. ja nikdy |
|
| |||
| |||
| Ste hovoril, počul som, že kúsok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste vyčistiť šošovku znie ako niekto dotkol.
| |||
| |||
| Let OP odpovedať na pôvodnú žiadosť o ďalšie informácie a viesť o tejto téme. Pamätajte si, že sme tu na pomoc. Ak nechcete mať pozitívne riešenie, potom neobťažujú odpoveď. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Je to ako, že scéna od Peter Pan, kde sme všetci musíme kričať, že veríme na víly, a potom Webkamera opäť funguje. Docela sa mi páči, že. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nákup webcam | pomsta | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22.září 2009 19:54 |
| WebCam Predĺženie? | KanoakaVirus | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. September 2008 05:36 |
| Webkamera? | cheesewheels99 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 3. januára 2008 18:47 |
| Najlepšie Webcam nakupovať? | themaninblack1963 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 6 | 28. decembra 2007 05:11 |
| Webcam problém | seba567 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 1. august 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |