![]() |
|
| |||
| |||
| Недавно сам купио уеб камеру да користим мој лаптоп који снимака преко врха екрана. Своје стране компаније Логитецх мали са булит у микрофон је велики рад до јуче. Слика се не замућене и јасно као што је беен.И су играли уотх око подешавања али не разликује. Може ли бити да постоји грешка у самом брег? Како могу дијагностиковати проблем? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који је то модел?
| |||
| |||
| ево кратко објашњење, Логитецх срање заиста лоше, не непоштовање него да вас свом јефтини, Имао сам бежични миш и тастатура УСБ уеб камера и звучници из Логитецх брег је одувек био замућене и све је наранџаста, сам Покушао Ресетовање Хуе / Сат, мој миша / тастатуре престао да ради само преко 6 месеци сам их заменио са још један Логитецх миш са жицама / тастатуре као и да није ни рад из почетка тако да сам на тастатури / миш који долази са мој пц, звучника одјекнуше после годину дана од кривице не мог сам једва слусао музику онда добити поврат и купи боље другарица кам ако можете. |
|
| |||
| |||
| Знаш, она стварно каже "да је велики рад до јуче". Да изађу са "срање заиста лоше", о £ 1бн године промет компанија запошљава 8000 људи у ствари не пренесе много информација. Уму да, генерални директор из неке друге компаније са £ 1бн године промет компанија запошљава 8000 људи Хтео платити трже пажњу, али то није баш оно што ја слушам. Не непоштовање вам пуно али људи се много добар коришћење ван пуно њихових производа. |
|
| |||
| |||
| Не непоштовање вам пуно али људи се много добар коришћење ван пуно њихових производа. Никада нисам |
|
| |||
| |||
| Ти рече, чуо сам да је мало. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| покушајте чишћење сочива звучи као да га је неко додирнуо.
| |||
| |||
| Нека ОП одговори на оригинални Захтев за више информација и задржите на теми. Запамтите да смо овде да помогнемо. Ако немате позитивних решења а не сметају одговарате. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| То је као да је сцена из Петра Пана, где смо сви навијали да верујемо да је у вилама, а затим уеб камере ради поново. Ја сасвим тако. |