![]() |
|
| |||
| |||
| Son benim laptop ile kullanmak için bir web kamerası satın var ekranın üst üzerinde klipler. Mikrofon harika dün kadar çalışıyordu olarak bulit olan Logitech tarafından küçük bir tane. Resim ve bu woth çevresindeki ayarları ancak farklı oynamıştır been.I olarak net değil bulanık olduğunu. O Bu kam kendisi bir hatası olabilir mi? Nasıl sorunu teşhis edebilirsiniz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne modeli bu?
| |||
| |||
| Burada kısa bir açıklama, Logitech gerçekten çok, hayır, ama onun ucuz, ben, bir kablosuz fare ve klavye usb web kamerası aldık ve Logitech CAM gelen hoparlörlerin her zaman bulanık ve her şeye saygısızlık portakal için kötü berbat, I've Ton sıfırlamanızı çalıştım / benim fare / klavye üzerinde 6 ay içinde çalışmayı durdurdu Cumartesi, ben henüz başka bir Logitech kablolu fare / klavye ve hatta başından didn't work so I klavyede yaşıyorum bunları yerine ettik / fare benim bilgisayar ile birlikte, hoparlörler bir yıl sonra kendi i hiçbir arıza gelen ancak müzik sonra çok dinledim iade ve daha iyi bir kam dostum eğer olabilir satın patladı. |
|
| |||
| |||
| Biliyorsun, o gerçekten "harika dün kadar çalışıyordu" diyor. "Ile çıkmak için berbat gerçekten" bir £ 1bn bir yıl cirosu şirket aslında birçok bilgi iletmek değil 8000 kişi istihdam kötü. , Başka bir şirketin bir CEO bir £ 1bn bir yıl cirosu şirket ödemek ediyorum 8000 kişi istihdam ile unutmamanız önem ürküyor ama oldukça ne işitme yaşıyorum değildir. Hayır size saygısızlık ama insanlar çok iyi bir sürü, ürünlerinin çok dışında kullanmak almak. |
|
| |||
| |||
| Hayır size saygısızlık ama insanlar çok iyi bir sürü, ürünlerinin çok dışında kullanmak almak. Ben asla |
|
| |||
| |||
| Sen, bu biraz duydum söyledi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lens temizleme deneyin birisi gibi dokundum vardır geliyor.
| |||
| |||
| Daha fazla bilgi için orijinal isteğine yanıt için OP edelim ve konu bu tutun. Biz yardım etmek için buradayız unutmayın. Eğer cevap don't bother olumlu çözümler yoktur. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Peter Pan Orada tüm bu perilere ve ardından kamera tekrar çalışır inanıyorum bağırmak zorunda o sahne gibi. Ben oldukça böyle. |
![]() |
|
| Bookmarks |