![]() |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я купила веб-камера для використання з моїм ноутбуком, яка кліпів над верхній частині екрана. Її від Logitech з маленькою Bulit мікрофон він працює більше, до вчорашнього дня. Зображення розмито і не зрозуміло, як воно been.I грали навколо woth налаштування але не відрізняється. Може бути, є вина з Cam себе? Яким я можу діагностувати проблему? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка модель це?
| |||
| |||
| Ось короткий пояснення, Logitech смокче дуже погано, не неповага до вас, але дешевого, я мав бездротові клавіатури і миші USB веб-камера, а також доповідачі з Logitech Cam завжди було розмито і все до помаранчевого, я спробував скинути Hue / СБ, моя миша / клавіатура перестала працювати тільки за 6 місяців, я замінив їх з ще одним Logitech дротові миша / клавіатура, і що навіть не робота з самого початку так що я на клавіатурі / миші, який прийшов з мого ПК, які виступали після підірвав рік не з моєї вини я ледве слухали музику, то й отримати гроші назад, і купіть краще Cam Mate, якщо можна. |
|
| |||
| |||
| Ви знаєте, вона фактично говорить: "він працює більше, до вчорашнього дня". Щоб вийти з "засмоктує дуже поганий" близько 1 млрд фунтів стерлінгів компанія річний оборот зайнято 8000 чоловік насправді не передати велику кількість інформації. Зверніть на увазі, від генерального директора іншої компанії з вартістю 1 млрд фунтів роком оборот компаній зайнято 8000 чоловік я плачу вразило увагу, але це не зовсім те, що я чую. Чи не неповага до вас, але багато людей отримують багато хороших використовувати багато хто з їхньої продукції. |
|
| |||
| |||
| Чи не неповага до вас, але багато людей отримують багато хороших використовувати багато хто з їхньої продукції. Я ніколи не |
|
| |||
| |||
| Ви сказали, я чув, що біт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте почистити лінзу звучить як хтось доторкнувся до нього.
| |||
| |||
| Нехай ОП відповідь на початковий запит на додаткову інформацію і тримати на цю тему. Пам'ятаєте, ми завжди готові допомогти. Якщо ви не мають позитивне рішення тоді не турбувати відповіді. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Це все одно, що сцена з Пітера Пена, де ми всі повинні кричати, що ми вважаємо, що феї, а потім знову працює веб-камера. Я зовсім так. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Купівля веб-камера | помста | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 вересня 2009 19:54 |
| WebCam Extension? | KanoakaVirus | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 вересня 2008 05:36 |
| Веб-камери? | cheesewheels99 | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 січня 2008 18:47 |
| Краща веб-камера купити? | themaninblack1963 | Digital Imaging & Принтери | 6 | 28 грудня 2007 05:11 |
| Веб-камера проблема | seba567 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 1 серпня 2007 13:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |