![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kas tieši ir NZB failus. Es zinu, viņiem ir daudz ko darīt ar usenet lietotājiem. Tātad jautājums ir, ja jums lejupielādēt vienu tas ir saglabāts kā NZB fails vai AVI? Ja tās saglabāt kā NZB fails, kā jūs samazināt tā lielumu (GB gados) un pārvērst to AVI failu? Hopeing tas iederas pareizs foruma un ja tā nav, lūdzu, pārejiet uz to pareizu location.Thanks iepriekš, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neanalizē Torrents, Usenet vai P2P lejupielādēt šeit.
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| JVC GZ-HD10 videokamera -. Mod Faili - Kā pārvērst YouTube formāts | darshpreet | Multimedia & Kodekus | 0 | 4 jūnijs 2009 01:23 |
| Kā es varu pārvērst Outlook 2007 pst failus ... | Owen W | E-pasts, VoIP & IP Discussion | 2 | 21 novembris 2008 07:54 |
| Convert. Mov (Quicktime) failus. Avi failus? | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodekus | 9 | 3 marts 2008 12:58 |
| Re: c: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected ar Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 3 | 21 novembris 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected ar Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 13 | 17 novembris 2007 02:49 |
| Thread Tools | |
| |