menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Winavi zvuku a videa z synchronizace

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 16:23
Nový člen skupiny

Default Winavi zvuku a videa z synchronizace

Jsem použil registrované verzi Winavi za několik let, bez problémů. Nedávno jsem ji odinstalovat a nyní je opět instalována. Nainstaloval jsem K Lite kodeky, DivX a kodeky jako webové stránky pokyn však každý avi I konvertovat, pak vypálit má úplně mimo synchronizace s videem.
Mám odinstalovat a přeinstalovat vše, ale problém je stále stejný.
Má někdo má nějaké návrhy, prosím?
Díky
: modlit:
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Nejlepší pro počítačové grafiky, zvuku a videa acidhedz Obecné Hardware Chat 4 9. března 2009 03:42
Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! ljkd13 Multimedia & Kodeky 3 17. ledna 2008 20:00
Problémy s hudebními a video soubory a zvuk! MPowerS50 Obecné Software Chat 9 8. leden 2008 20:13
Zvuk a Video souvisejících? Napalm Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 30. prosince 2007 13:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.