![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem použil registrované verzi Winavi za několik let, bez problémů. Nedávno jsem ji odinstalovat a nyní je opět instalována. Nainstaloval jsem K Lite kodeky, DivX a kodeky jako webové stránky pokyn však každý avi I konvertovat, pak vypálit má úplně mimo synchronizace s videem. Mám odinstalovat a přeinstalovat vše, ale problém je stále stejný. Má někdo má nějaké návrhy, prosím? Díky : modlit: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Nejlepší pro počítačové grafiky, zvuku a videa | acidhedz | Obecné Hardware Chat | 4 | 9. března 2009 03:42 |
| Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. ledna 2008 20:00 |
| Problémy s hudebními a video soubory a zvuk! | MPowerS50 | Obecné Software Chat | 9 | 8. leden 2008 20:13 |
| Zvuk a Video souvisejících? | Napalm | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 30. prosince 2007 13:50 |
| Thread Nástroje | |
| |