mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Winavi sunet şi video din synch

Reply

Thread Tools
Old 19 iunie 2009, 16:23
Noile state Group

Default Winavi sunet şi video din synch

Am folosit înregistrat Winavi pentru versiunea de acum cativa ani, nu cu probleme. Recent am dezinstalat-o, şi-au instalat-o din nou. Am instalat K Lite codec, şi codec Divx ca site-ul instruieşte, cu toate acestea, fiecare avi am conversia, apoi a arde complet de sunet din synch cu video.
Am dezinstalat şi reinstalat totul, dar problema este în continuare la fel.
Are cineva sugestii va rog?
Mulţumesc
: ruga:
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Placă video RAM - laptop plăcile video de cacat elioenai Grafica & Carduri Monitoare 3 15 martie 2009 14:49
Cel mai bun calculator pentru grafica, sunet şi video acidhedz General Hardware Chat 4 9 martie 2009 03:42
Video Video probleme driver-apoi monitoriza oprit de lucru! ljkd13 Multimedia & Codecs 3 17 ianuarie 2008 20:00
Probleme cu muzica / video şi fişiere de sunet! MPowerS50 General Chat Software 9 8 ianuarie 2008 20:13
Legate de sunet şi video? Napalm Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 4 30 decembrie 2007 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.