![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am folosit înregistrat Winavi pentru versiunea de acum cativa ani, nu cu probleme. Recent am dezinstalat-o, şi-au instalat-o din nou. Am instalat K Lite codec, şi codec Divx ca site-ul instruieşte, cu toate acestea, fiecare avi am conversia, apoi a arde complet de sunet din synch cu video. Am dezinstalat şi reinstalat totul, dar problema este în continuare la fel. Are cineva sugestii va rog? Mulţumesc : ruga: |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Placă video RAM - laptop plăcile video de cacat | elioenai | Grafica & Carduri Monitoare | 3 | 15 martie 2009 14:49 |
| Cel mai bun calculator pentru grafica, sunet şi video | acidhedz | General Hardware Chat | 4 | 9 martie 2009 03:42 |
| Video Video probleme driver-apoi monitoriza oprit de lucru! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 ianuarie 2008 20:00 |
| Probleme cu muzica / video şi fişiere de sunet! | MPowerS50 | General Chat Software | 9 | 8 ianuarie 2008 20:13 |
| Legate de sunet şi video? | Napalm | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 4 | 30 decembrie 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |