menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

WinAVI zvuku a videa z synchronizácia

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 16:23
Nový člen skupiny

Default WinAVI zvuku a videa z synchronizácia

Som použil registrovaných verziu WinAVI za niekoľko rokov, bez problémov. Nedávno som ju odinštalovať a teraz je opäť inštalovaná. Nainstaloval som K Lite kodeky, DivX a kodeky ako webovej stránky pokyn však každý avi I konvertovat, potom vypálit má úplne mimo synchronizácia s videom.
Mám odinštalovať a preinštalovať všetko, ale problém je stále rovnaký.
Má niekto má nejaké návrhy, prosím?
Vďaka
: Modliť:
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2009 14:49
Najlepšie na počítačovej grafiky, zvuku a videa acidhedz Všeobecné Hardware Chat 4 9. marca 2009 03:42
Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! ljkd13 Multimedia & Kodeky 3 17. januára 2008 20:00
Problémy s hudobnými a video súbory a zvuk! MPowerS50 Všeobecné Software Chat 9 8. január 2008 20:13
Zvuk a Video súvisiacich? Napalm Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 4 30. decembra 2007 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.