![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som použil registrovaných verziu WinAVI za niekoľko rokov, bez problémov. Nedávno som ju odinštalovať a teraz je opäť inštalovaná. Nainstaloval som K Lite kodeky, DivX a kodeky ako webovej stránky pokyn však každý avi I konvertovat, potom vypálit má úplne mimo synchronizácia s videom. Mám odinštalovať a preinštalovať všetko, ale problém je stále rovnaký. Má niekto má nejaké návrhy, prosím? Vďaka : Modliť: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Najlepšie na počítačovej grafiky, zvuku a videa | acidhedz | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 9. marca 2009 03:42 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Problémy s hudobnými a video súbory a zvuk! | MPowerS50 | Všeobecné Software Chat | 9 | 8. január 2008 20:13 |
| Zvuk a Video súvisiacich? | Napalm | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 30. decembra 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |