az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Winavi ses ve video çıkışı Synch

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 16:23
Yeni Üye Grubu

Default Winavi ses ve video çıkışı Synch

Ben birkaç yıl için herhangi bir sorun ile Winavi ve kayıtlı sürümü kullandık. Kısa ve kaldırıldı şimdi yeniden yüklediniz. Ben ve DivX codec olarak Websayfası Ancak ben dönüştürmek her avi, sonra yanık talimatı K Lite codec yüklü tamamen dışarı Synch ve video ile ses vardır.
Ben kaldırmadan ve her şey yeniden yüklenmesi, ama sorun hala aynı.
Does anyone herhangi bir öneri lütfen?
Teşekkürler
: dua:
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Video Kart RAM - dizüstü ekran kartları özümlemek elioenai Grafik Kartları ve Monitörler 3 Mar 2009 15. 14:49
Grafik, Ses ve Video En iyi Bilgisayar acidhedz Genel Donanım Sohbet 4 9. Mart 2009 03:42
Video sürücüsü sorunları sonra çalışmayı durdurdu izlemek! ljkd13 Multimedya & Codec'ler 3 17. Ocak 2008 20:00
Müzik Sorunları / video dosyaları ve ses! MPowerS50 Yazılım Genel Sohbet 9 8. Ocak 2008 20:13
Ses ve Video ile ilgili? Napâlm Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 4 30. Aralık 2007 13:50
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından