![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I'v nedávno nainstalován Windows Media Player 11 a když jsem dal dvd do hrát i získat mesage na obrazovce řekl: "Program Windows Media Player nemůže přehrát tento dvd protože kompatibilní dekodér DVD není nainstalován" Já jsem se systémem Windows XP, může Řeknete mi, co potřebuji a kde jej získat, díky. |
|
| |||
| |||
| Skočit zde http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html Nainstalovat K-Lite Codec Pack a uvidíme, jestli to, že druhy. |
|
| |||
| |||
| evilfantasy vaše hvězda, i'v ben pouze na tomto místě asi 20 minut a jsem tříděné, jeho pracovní veliké. díky moc. |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, WMP, jak se zdá, že chybu. Jsem rád, že to fungovalo! |
|
| |||
| |||
| Díky ještě jednou, I'm an admin / vlastník lokality nazývá severovýchodě hlas a já byl tak ohromen v tomto místě, že jsem vás v naší sekci ODKAZY. pokračovat v dobré práci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Díky.
| |||
| |||
| Vypadá to, že to bude hezký stránky. Díky za doporučení. |
|
| |||
| |||
| fandí, místo je jen rok stará a byla zřízena místní lidé pro místní lidi, ale nyní máme členy z celé Velké Británii a pravidelné hosty z celého světa. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. srpna 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. června 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedia & Kodeky | 3 | 19. října 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedia & Kodeky | 11 | 30. červenec 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedia & Kodeky | 12 | 27. května 2008 21:15 |
| Thread Nástroje | |
| |