![]() |
|
| |||
| |||
| I'v πρόσφατα εγκαταστήσει το Windows Media Player 11 και όταν έβαλα ένα DVD για να παίξει έχω mesage στην οθόνη λέει "Windows Media Player δεν μπορεί να παίξει αυτό το dvd γιατί ένα συμβατό αποκωδικοποιητή DVD δεν είναι εγκατεστημένο" Είμαι εκτελεί τα Windows XP, μπορεί να να μου πείτε τι χρειάζομαι και πού να το αποκτήσουν, ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Μεταβείτε εδώ http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html Εγκαταστήστε το K-Lite Codec Pack και να δούμε αν τα είδη που έχει εκπονήσει. |
|
| |||
| |||
| evilfantasy σας ένα αστέρι, i'v μόνο ben στο site για περίπου 20 λεπτά και είμαι ταξινομημένο, εργασίας μεγάλη. Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, WMP φαίνεται να έχουν αυτό το ελάττωμα. Χαίρομαι που λειτούργησε!! |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για μια ακόμη φορά, είμαι ένας admin / ιδιοκτήτη μιας ιστοσελίδας που ονομάζεται βορειοανατολικά φωνής και ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος με αυτό το site που έχω να σας φέρει σε μας ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ τμήμα. Συνεχίστε την καλή δουλειά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ευχαριστώ.
| |||
| |||
| Φαίνεται ότι πρόκειται να είναι ένα ωραίο site. Ευχαριστώ για την παραπομπή. |
|
| |||
| |||
| cheers, η τοποθεσία είναι μόνο ενός έτους και το οποίο δημιουργήθηκε από τον τοπικό πληθυσμό για τον τοπικό πληθυσμό, αλλά τώρα έχουμε μέλη από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει τακτική επισκέπτες από όλο τον κόσμο. |