![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'v äskettäin asennettu Windows Media Player 11 ja kun esitin DVD pelata saan mesage ruudulla sanomalla: "Windows Media Player ei voi toistaa tätä DVD koska yhteensopivan dvd-dekooderi ei ole asennettu" Olen Windows XP, voi kerrot minulle mitä tarvitsen ja mistä sitä saa, kiitos. |
|
| |||
| |||
| Siirry tästä http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html Asenna K-Lite Codec Pack ja katso jos se lajittelee sen. |
|
| |||
| |||
| evilfantasy omalla a star, i'v vain ben Tällä sivustolla on noin 20 minuuttia ja olen LAJITTELE, sen työ suuri. kiitos paljon. |
|
| |||
| |||
| Ei hätää, WMP näyttää siltä, että virhe. Glad se toimi! |
|
| |||
| |||
| kiitos vielä kerran, olen admin / omistaja sivuston nimeltä koillisosassa äänellä ja olin niin vaikuttunut tästä sivustosta, että olen tehnyt sinulle jopa meidän LINKIT osassa. Jatka hyvää työtä. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiitos.
| |||
| |||
| Näyttää siltä, että se on mukava sivusto. Kiitos, että sen käsiteltäväksi. |
|
| |||
| |||
| cheers, sivusto on vain vuoden vanha, ja se oli perustettu paikallisia ihmisiä paikalliset ihmiset, mutta nyt niillä on jäseniä eri puolilta UK säännöllisesti, ja vieraita kaikkialta maailmasta. |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 1. Aug 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 tapana toistaa mediatiedostoja | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4th Jun 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedia & Codecs | 3 | 19. lokakuu 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedia & Codecs | 11 | 30 Jul 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedia & Codecs | 12 | 27. toukokuuta 2008 21:15 |
| Thread Tools | |
| |