![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'v nedavno instaliran Windows Media Player 11 i kad sam stavio u dvd igrati i dobiti Upis na zaslon kazivanje "Windows Media Player ne može igrati jer ovaj dvd kompatibilan DVD dekoder nije instaliran" Ja sam se izvodi Windows XP, može li mi reći što mi je potrebno i gdje se to, hvala. |
|
| |||
| |||
| Idi ovdje http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html Instalacija K-Lite Codec Pack i vidjeti ako taj sorte it out. |
|
| |||
| |||
| Vaše evilfantasy zvijezda, Ben i'v samo na ovom web mjestu oko 20 minuta, a ja sam sortirana, njegovih radnih odlično. puno hvala. |
|
| |||
| |||
| Nema problema, izgleda da ima wmp da pukotina. Glad to radili! |
|
| |||
| |||
| hvala još jednom, ja sam admin / vlasnik site zove sjeveroistočni glas i bio sam toliko impresioniran s ove stranice da sam vas u našoj sekciji LINKOVI. pratiti na dobro djelo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hvala.
| |||
| |||
| Izgleda kao da će se lijepi site. Hvala za preporuku. |
|
| |||
| |||
| Klicati, sajt je samo godinu dana stara i bila je postavljena od strane lokalnih ljudi za lokalne ljude, ali mi sada imamo članove iz cijele Velike Britanije i imaju redovite goste iz svih krajeva svijeta. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 3 | 1. kolovoz 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 navika reprodukciju multimedijskih datoteka | jasah | Multimedija i kodeci | 2 | 4. lipnja 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedija i kodeci | 3 | 19. listopad 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedija i kodeci | 11 | 30. srpnja 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedija i kodeci | 12 | 27. svibanj 2008 21:15 |
| Thread Tools | |
| |