![]() |
|
| |||
| |||
| I'v לאחרונה התקנתי את Windows Media Player 11 וכאשר שמתי את ה-DVD על מנת לשחק אני מקבל על המסך mesage אומר "Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון מפענח DVD תואם אינו מותקן" אני מפעיל את Windows XP, יכול תגיד לי מה אני צריך ואיפה כדי לקבל את זה, תודה. |
|
| |||
| |||
| לך כאן http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html התקנת K-lite Codec Pack ולראות אם זה לסוגי זה. |
|
| |||
| |||
| evilfantasy את כוכב, i'v רק בן באתר זה בערך 20 דקות ואני מיון, את עובדת נהדר. תודה רבה. |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, WMP נראה כי יש פגם. אני שמח שזה עבד! |
|
| |||
| |||
| שוב תודה, אני מנהל / בעל האתר קרא את צפון מזרח קול ואני כל כך התרשמתי עם האתר כי יש לי לשים אותך שלנו קישורים חלק. תמשיך בעבודה הטובה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תודה.
| |||
| |||
| נראה לי שזה הולך להיות נחמד האתר. תודה עבור ההפניה. |
|
| |||
| |||
| Cheers, האתר הוא רק בן, והיא מוגדרת על ידי אנשים מקומיים המקומי אנשים אבל עכשיו יש לנו חברים מכל רחבי בריטניה קבוע ויש להם אורחים מכל רחבי העולם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Media Player | cheesepuff | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | ב -1 לאוגוסט 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 לנגן קבצי מדיה wont | jasah | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 4th יוני 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 19th אוקטובר 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | מולטימדיה רכיבי Codec | 11 | עד ה -30 בחודש יולי 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | מולטימדיה רכיבי Codec | 12 | -27 במאי 2008 21:15 |
| שרשרת כלים | |
| |