![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'v niedawno zainstalowany Windows Media Player 11 i kiedy położyć się na dvd i odtwarzać uzyskać mesage na ekranie z napisem "Windows Media Player nie może odtworzyć tego dvd bo kompatybilnego dekodera DVD nie jest zainstalowany" Jestem z systemem Windows XP, może mi powiedzieć, jakie mi potrzebne i gdzie się udać, dzięki. |
|
| |||
| |||
| Wejdź tutaj http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html Zainstaluj K-Lite Codec Pack i sprawdzić, czy sortuje ją. |
|
| |||
| |||
| evilfantasy swoje gwiazdy, tylko i'v ben na tej stronie przez około 20 minut i jestem posortowane pracy great. Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, WMP wydaje się, że wada. Glad to działało! |
|
| |||
| |||
| dzięki jeszcze raz, I'm an admin / właściciel witryny, zwany północno-wschodniej głosu i tak byłem pod wrażeniem tej strony, że mam was w naszej sekcji LINKI. zachować się na dobrą pracę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dzięki.
| |||
| |||
| Wygląda na to, że to będzie miły witrynie. Dziękujemy za skierowanie. |
|
| |||
| |||
| cheers, witryna jest tylko lat i został ustanowiony przez miejscową ludność dla lokalnej ludności, ale teraz mamy członków z całej Wielkiej Brytanii i regularnie gości z całego świata. |