![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'v nedávno nainštalovaný Windows Media Player 11 a keď som dal dvd do hrať aj získať mesage na obrazovke povedal: "Program Windows Media Player nemôže prehrať tento dvd pretože kompatibilný dekodér DVD nie je nainštalovaný" Ja som so systémom Windows XP, môže poviete mi, čo potrebujem a kde ho získať, vďaka. |
|
| |||
| |||
| Skočiť tu http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html Nainštalovať K-Lite Codec Pack a uvidíme, jestli to, že druhy. |
|
| |||
| |||
| evilfantasy vaše hvězda, i'v ben len na tomto mieste asi 20 minút a som triedené, jeho pracovné veliké. díky moc. |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, WMP, ako sa zdá, že chybu. Som rád, že to fungovalo! |
|
| |||
| |||
| Vďaka ešte raz, I'm an admin / vlastník lokality nazýva severovýchode hlas a já byl tak ohromený v tomto mieste, že som vás v našej sekcii LINKY. pokračovať v dobrej práci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vďaka.
| |||
| |||
| Vyzerá to, že to bude hezký stránky. Vďaka za odporúčanie. |
|
| |||
| |||
| fandí, miesto je len rok stará a bola zriadená miestne ľudia pre miestne ľudí, ale teraz máme členov z celej Veľkej Británii a pravidelnej hostí z celého sveta. |