![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| I'v нещодавно встановили Windows Media Player 11, і коли я поклав DVD, щоб грати і отримувати електронному листі на екрані кажу "Windows Media Player не може відтворити цей DVD, так як сумісний DVD-декодер не встановлений" Я під управлінням Windows XP, можуть Ви скажіть, що мені потрібно і де його взяти, спасибо. |
|
| |||
| |||
| Перейдіть сюди http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html Встановити K-Lite Codec Pack і подивіться, що вид його. |
|
| |||
| |||
| evilfantasy вашої зіркою, I'v бен тільки на цьому сайті близько 20 хвилин, і я відсортований, його робоча більше. Спасибо большое. |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, WMP, здається, що недолік. Радий, що він працює!! |
|
| |||
| |||
| Спасибо еще раз, я адміністратор / власник сайту називають північному сході голосом, і я був настільки вражений з цього сайту, що я поставив вас у нашому розділі посилання. Слідкуйте за хорошу роботу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спасибо.
| |||
| |||
| Схоже, це буде приємний сайт. Спасибо за передачу. |
|
| |||
| |||
| Cheers, сайт є всього лише рік, і був створений місцевим населенням для місцевого населення, але у нас тепер є члени зі всієї Великобританії і мають постійних клієнтів по всьому світу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Media Player | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 3 | 1 серпня 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів | jasah | Мультимедіа & кодеки | 2 | 4 червня 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 19 жовтня 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Мультимедіа & кодеки | 11 | 30 липня 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Мультимедіа & кодеки | 12 | 27 травня 2008 21:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |