![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравей народе
Някой знае ли как мога да получа копие на WMP11 - различен от microsofts уебсайт? к |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравей социално благосъстояние.
Опитах се, че връзката, но то hasn't изтеглили? То започва на тичам бързо - но тогава аз добивам нищо? някакви идеи? |
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
LOL .. Наистина съжалявам за това моя приятелка .. главата ми е моята AR * Е тази вечер .. DONT знам за какво си мислех .. хектара
Опитах се, че връзката, но той минава през valiodation процедура? някакви идеи? |
|
|
|||
|
|||
|
Странни той просто започна изтегляне за мен!
Десен това ще работят за сигурност
|
|||
|
|||
|
Не, това doesn't работа или - ако няма потвърждавам през прозорците! Аз кликнахте, както следва:
В пряка връзка за изтегляне на WMP11 е както по-долу: Windows Media Player 11 за Windows XP SP2 (x86 32-битова) Windows Media Player 11 за Windows XP SP2 (x64 64-битова) ?? |
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм човек, съжалявам, но не мога да ви помогна повече без разрушаване форум правила
Не, освен ако не са законови основания за това, че не е в състояние да потвърдим вашата ОС
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|