![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj lidi Ví někdo, jak bych mohl dostat kopii WMP11 - jiné než microsofts webové stránky? k |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| hi sociální péče. Snažil jsem se, že odkaz, ale hasn't stáhli? to začíná běžet rychlé - ale pak jsem si nic? jakékoliv nápady? |
|
| |||
| |||
| Zkusit tento Oh a jeho sociální Válčení válet se Omlouvám se za ten první odkaz jsem nikdy testovány to
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| lol .. opravdu líto, že můj přítel .. moje hlava je můj ar * e dneska .. dont vědět, na co jsem myslel .. ha Snažil jsem se, že odkaz, ale prochází valiodation řízení? jakékoliv nápady? |
|
| |||
| |||
| Divné, že právě začalo stahování pro mě! Vpravo tento Bude pracovat pro jistotu
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ne, že doesnt práce buď - pokud i validaci pomocí oken! i klikli takto: Přímý odkaz ke stažení na WMP11 je níže: Windows Media Player 11 pro systém Windows XP SP2 (x86 32-bit) Windows Media Player 11 pro systém Windows XP SP2 (x64 64-bit) ? |
|
| |||
| |||
| Je mi líto člověka, ale nemohu vám pomoci jakékoli další fórum bez porušení pravidel Ne, pokud budete mít legitimní důvod pro to, že nemohly ověřit OS
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nevadí potřeby validující |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. srpna 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. června 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedia & Kodeky | 3 | 19. října 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedia & Kodeky | 11 | 30. červenec 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedia & Kodeky | 7 | 24. ledna 2008 13:29 |
| Thread Nástroje | |
| |