![]() |
|
| |||
| |||
| שלום חברים מישהו יודע איך אני עלול לקבל עותק של WMP11 - מלבד microsofts אתר? K |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| היי הרווחה החברתית. ניסיתי את הקישור אך הוא hasn't שהורדת? היא מתחילה להפעיל את הפקודה - אבל אז אני מקבל כלום? רעיונות כלשהם? |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| LOL .. באמת מצטער על זה חבר שלי .. הראש שלי הינו שלי AR * אי הלילה .. dont יודעת על מה חשבתי .. אה ניסיתי את הקישור אך הוא עובר דרך valiodation את הנוהל? רעיונות כלשהם? |
|
| |||
| |||
| המוזר הוא פשוט התחיל להוריד לי! ימין זה אחד יפעל על בטוח
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| לא, זה עובד גם doesn't - אלא אם כן אני לאמת דרך החלונות! אני לחצו על כדלקמן: את הקישור להורדה ישירה של WMP11 הוא להלן: Windows Media Player 11 עבור Windows XP SP2 (x86 32-bit) Windows Media Player 11 עבור Windows XP SP2 (x64 64-bit) ?? |
|
| |||
| |||
| אני מצטער אחי אבל אני לא יכול לעזור לך יותר מבלי לשבור Forum Rules לא, אלא אם כן יש לך סיבה לגיטימית לא יכול לאמת את מערכת ההפעלה שלך
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| לא משנה צרכים מאמת |