![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks Does anyone know how I might get iš wmp11 kopija - išskyrus Microsofts svetainėje? K |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Hi socialinę gerovę. Bandžiau šią nuorodą, bet hasn't parsisiųsti? jis pradeda veikti greitai - bet tada man nieko? Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Bandyti šitas O ir jo socialinės Karas garsiai juoktis Atsiprašome pirmą nuorodą aš niekada išbandyti jį
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol .. labai atsiprašau, kad apie mano draugas .. Mano galva ne mano ar * e vakarą .. Nežinau, ką aš galvoju .. ha Bandžiau šią nuorodą, bet ji eina per valiodation tvarka? Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Weird ji tik pradėjo parsisiuntimo už mane! Teisingas šitas vienas veiks tikrai
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ne, tai neveikia, arba - jei aš patvirtinti per langus! Aš paspausti taip: Parsisiuntimas nuorodą wmp11 yra žemiau: Windows Media Player 11 skirtas Windows XP SP2 (x86 32-bit) Windows Media Player 11 skirtas Windows XP SP2 (x64 64-bit) ? |
|
| |||
| |||
| I'm sorry man, bet aš negaliu jums jokių nesulaužant Forumo taisyklės Ne, nebent turite pateisinamų priežasčių negalės patikrinti jūsų OS
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Never mind reikia patvirtinti |