![]() |
|
| |||
| |||
| hi folks Vai kāds zina kā es varētu saņemt kopiju no WMP11 - izņemot microsofts website? k |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| hi sociālo labklājību. Es centos šo saiti, taču tas hasn't lejupielādēt? tā sāk darboties nekavējoties - bet tad man nekas? any ideas? |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| lol .. tiešām žēl par to, ka mans draugs .. Mana galva ir manu ar * e šovakar .. dont zinu, ko es domāju .. ha Es centos šo saiti, taču tas notiek caur valiodation procedūra? any ideas? |
|
| |||
| |||
| Dīvaini, tas tikai sāka lejupielādētu man! Labais šis viena darbosies for sure
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nē, doesnt darbu vai nu - ja es apstiprināt caur logiem! i noklikšķinājis uz šādi: Direct Download saiti WMP11 ir šādi: Windows Media Player 11 for Windows XP SP2 (x86 32-bit) Windows Media Player 11 for Windows XP SP2 (x64 64-bitu) ? |
|
| |||
| |||
| I'm sorry man, bet es nevaru palīdzēt jums rodas vēl kādi bez pārkāpj foruma noteikumus Nav, ja vien jums ir likumīga iemesla nespēj validēt jūsu OS
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nekad prātā vajadzību apstiprināšanu |