![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj lidi Vie niekto, ako by som mohol dostať kópiu WMP11 - iné ako microsofts webovej stránky? k |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| hi sociálnej starostlivosti. Snažil som sa, že odkaz, ale hasn't prevzali? to začína plynúť rýchle - ale potom som si nic? akékoľvek nápady? |
|
| |||
| |||
| Skúsiť tento Oh a jeho sociálnej Vojny válet sa Omlouvám se za ten prvý odkaz som nikdy testované to
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| lol .. naozaj ľúto, že môj priateľ .. moja hlava je môj ar * e dneska .. dont vedieť, na čo som myslel .. ha Snažil som sa, že odkaz, ale prechádza valiodation konania? akékoľvek nápady? |
|
| |||
| |||
| Divné, že práve začalo sťahovanie pre mňa! Vpravo tento Bude pracovať pre istotu
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ne, že doesnt práce buď - ak aj validáciu pomocou okien! i klikli takto: Priamy odkaz na stiahnutie na WMP11 je nižšie: Windows Media Player 11 pre systém Windows XP SP2 (x86 32-bit) Windows Media Player 11 pre systém Windows XP SP2 (x64 64-bit) ? |
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto človeka, ale nemôžem vám pomôcť akékoľvek ďalšie fórum bez porušenia pravidiel Nie, ak budete mať legitímny dôvod na to, že nemohli overiť OS
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nevadí potreby legalizujúce |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. augusta 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 zvyknutý hrať mediálnych súborov | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. júna 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedia & Kodeky | 3 | 19. októbra 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedia & Kodeky | 11 | 30. júl 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedia & Kodeky | 7 | 24. januára 2008 13:29 |
| Thread Tools | |
| |