![]() |
|
| |||
| |||
| selam millet herkes nasıl WMP11 bir kopyasını almak olabilir biliyor mu - daha microsofts web sitesi başka? K |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| merhaba sosyal refah. Ben ancak bağlantı denedim bu hasn't indirilen? bu kaçak isteminde başlar - Ama sonra bir şey mı? herhangi bir fikir? |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| lol .. gerçekten için üzgünüm ki arkadaşım .. başım kadar benim tr * e bu gece .. olduğunu I dont .. Ha ne düşündüğünü biliyor Ben o linki denedim ama valiodation prosedürü üzerinden gidiyor? herhangi bir fikir? |
|
| |||
| |||
| Sadece benim için indirme başladı Weird! Sağ bu bir kesin çalışır
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| hayır, o doesnt iş ya - sürece Windows ile doğrulayın! i aşağıdaki gibi tıklayan: WMP11 için doğrudan indirme bağlantısı olarak aşağıdadır: Windows Media Player 11 Windows XP SP2 (x86 32 bit için) Windows Media Player 11 Windows XP SP2 (x64 64 bit için) ? |
|
| |||
| |||
| Ben adam üzgünüm ama başka forumun kuralları bozmadan size yardım edemez Eğer siz OS doğrulamak mümkün olmayan bir yasal nedeni var
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Boşver doğrulama gereksinimlerini |