![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз главно използвате Winamp, но аз правя използвате Windows Media Player 11 да преглеждате музиката ми и също така гледам филми, но на него. в libery ми е стар предишни песни и изкуството работа. Има ли начин да тройка това, така, когато дойде да използвате плейъра пак му чисти? благодарности
|
| |||
| |||
| Здравей Пит! Кой играч искате чист? Winamp или Windows Media Player? Защото с Winamp вие направите следното: Ако искате бързо да изчистите своя Winamp списък, така че можете да започнете отначало с нови файлове, просто натиснете Control-SHIFT-BACKSPACE. Вашият Плейлиста сега е ясно! Можете също така да щракнете върху "Премахни" бутон и изберете "Ясно Плейлиста". С Windows Media Player ви направя това: 1.Click Опции по силата на Инструменти меню. 2.Click на Конфиденциалност раздел. 3.Click на Clear History бутон за изчистване на Windows Media Player наскоро изигра файлове списък. 4.If вие използвате Windows Media Player 9, кликнете върху Ясно, CD / DVD бутон за изчистване на Windows Media Player наскоро изигра CD и DVD списък. 5.If вие използвате Windows Media Player 10, кликнете върху Ясно кешира бутон за изчистване на Windows Media Player наскоро изигра CD и DVD списък. Надявам се това да помогне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да направиш това, ако искате да изчистите кеша там, но ако искате да спрете неща се добавя към библиотеката отидете в Tools> Options> раздела играч тогава махнете "Добавяне на медийни файлове в библиотеката, когато играе" кутия. Ако има играч на подразбиране видите, натиснете Alt да доведе до менютата.
| |||
| |||
| тя беше за Windows Media Player, съжалявам за това ![]() Наздраве M8 Направих го благодаря! ![]() Цитат:
__________________ |