![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i použití winamp, ale hlavně i to použít Windows Media Player 11 pro náhled moje hudba a také sledování filmů na to, ale. v libery je můj starý předchozí skladby a umělecké práci. Existuje způsob, jak si to tern tak když jsem přišel k použití hráč opět své čisté? díky
|
| |||
| |||
| Ahoj Pete! Hráč, který chcete čistit? Winamp nebo Windows Media Player? Vzhledem k tomu, že s Winamp vás udělat následující: Pokud se chcete rychle jasný váš Winamp playlistu, takže můžete začít znovu s novými soubory, stačí stisknout kombinaci Control-Shift-Backspace. Vaše skladeb je nyní jasné! Můžete také kliknout na "Odstranit" tlačítkem a zvolte "Vymazat skladeb". Pomocí programu Windows Media Player se vám toto: 1.Click Volby v rámci Nástroje menu. 2.Click se Soukromí tab. 3.Click se Vymazat historii tlačítko jasné Windows Media Player je v poslední době hrály soubory seznamu. 4.If Pouľíváte Windows Media Player 9, klikněte na Vymazat CD / DVD tlačítko jasné Windows Media Player je v poslední době hrál CD a DVD seznam. 5.If Pouľíváte Windows Media Player 10, klepněte na Clear Caches tlačítko jasné Windows Media Player je v poslední době hrál CD a DVD seznam. Doufám, že to pomůže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovšem to, že v případě, že chcete vymazat svoji paměť, ale pokud chcete zastavit to, že byla přidána do knihovny jít do Nástroje> Možnosti> kartu hráč pak nepotvrdíte "přidání mediálních souborů do knihovny, když hrál" box. Pokud máte přehrávač na výchozí zobrazení, stiskněte kombinaci kláves Alt vychovávat menu.
| |||
| |||
| to bylo pro Windows Media Player líto, že ![]() nazdraví M8 jsem to díky! ![]() Citace:
__________________ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. srpna 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. června 2009 09:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedia & Kodeky | 11 | 30. červenec 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedia & Kodeky | 12 | 27. května 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedia & Kodeky | 7 | 24. ledna 2008 13:29 |
| Thread Nástroje | |
| |