![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i κυρίως χρησιμοποιούν το Winamp, αλλά να κάνω χρήση του Windows Media Player 11 για την προεπισκόπηση μου μουσική και να παρακολουθήσετε ταινίες, αλλά σε αυτό. libery είναι στο παλιό μου κομμάτια και τα προηγούμενα έργα τέχνης. Υπάρχει τρόπος να γλαρονάκι σε αυτή, ώστε όταν έρθει ο παίκτης να χρησιμοποιήσει και πάλι την καθαρή; ευχαριστώ
|
| |||
| |||
| Hi Pete! Παίκτη που θέλετε καθαρά; Winamp ή του Windows Media Player; Επειδή με το Winamp κάνετε τα εξής: Αν θέλετε να σας γρήγορα σαφές Winamp playlist ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από την αρχή με νέα αρχεία, απλά πατήστε το πλήκτρο SHIFT-CONTROL-BACKSPACE. Τη λίστα αναπαραγωγής, είναι πλέον σαφές! Μπορείτε, επίσης, κάντε κλικ στο "Remove" και επιλέξτε "Χωρίς κωδικοποίηση Playlist". Με το Windows Media Player το κάνετε αυτό: 1.Click Επιλογές υπό την Εργαλεία μενού. 2.Click το Προστασία Προσωπικών Δεδομένων καρτέλα. 3.Click το Διαγραφή ιστορικού κουμπί για να καταργήσετε το Windows Media Player πρόσφατης αναπαραγωγής αρχείων λίστα. 4.Εάν σας χρησιμοποιώντας το Windows Media Player 9, κάντε κλικ στο Χωρίς κωδικοποίηση CD / DVD κουμπί για να καταργήσετε το Windows Media Player πρόσφατης αναπαραγωγής CD και DVD του καταλόγου. 5.If χρησιμοποιείτε το Windows Media Player 10, κάντε κλικ στο Χωρίς κωδικοποίηση cachés κουμπί για να καταργήσετε το Windows Media Player πρόσφατης αναπαραγωγής CD και DVD του καταλόγου. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτος κάνουμε αυτό, αν θέλετε να καθαρίσετε τη μνήμη cache εκεί, αλλά αν θέλετε να σταματήσει τα πράγματα που προστίθεται στη βιβλιοθήκη πηγαίνετε στο εργαλεία> επιλογές> καρτέλα παίκτης τότε αναιρέστε την "προσθήκη αρχείων πολυμέσων στην βιβλιοθήκη όταν παίζεται" θέση. Αν έχετε τον παίκτη για την προεπιλεγμένη προβολή, πατήστε το πλήκτρο Alt για να εμφανιστεί το μενού.
| |||
| |||
| ήταν για το Windows Media Player συγγνώμη γι 'αυτό ![]() cheers M8 i έκανε χάρη! ![]() Απόσπασμα:
__________________ |