![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I uglavnom koristite winamp ali ja to koristiti Windows Media Player 11 za pretpregled moje glazbe i gledati filmove na njemu ali. u libery je moje stare pjesme i umjetnost prethodnog rada. Da li postoji način da se ova čigra off pa kad sam došao na korištenje svojih igrača opet čist? hvala
|
| |||
| |||
| Izumitelj Hi! Koji igrač želiš čist? Winamp ili Windows Media Player? Budući da s vama Winamp učiniti sljedeće: Ako želite brzo obrisati Winamp Playlist tako da možete početi sa novim slika, samo pritisnite Control-Shift-tipka za pomak unatrag. Vaš Playlist je sada jasno! Također možete kliknuti na "Ukloni" gumb i odaberite "Clear Playlist". Pomoću sustava Windows Media Player to učinite: 1.Click Opcije pod Alati izbornika. 2.Click se Privatnost tab. 3.Click se Izbriši povijest gumb za brisanje Windows Media Player-a nedavno je igrao datoteka popisa. 4.If koristite Windows Media Player 9, kliknite na Vedro CD / DVD gumb za brisanje Windows Media Player-a nedavno je igrao CD i DVD liste. 5.If koristite Windows Media Player 10, kliknite na Vedro sprema gumb za brisanje Windows Media Player-a nedavno je igrao CD i DVD liste. Nadam se da ovo pomaže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa to da, ako želite obrisati cache postoji, no ako želite prestati stvari se dodaju u biblioteku idite na Tools> Options> karticu igrač zatim isključite potvrdni okvir "dodaj medijske datoteke u biblioteci kada su igrali" okvir. Ako ste igrač na zadani prikaz pritisnite Alt da prenesu gore izbornike.
| |||
| |||
| to je bio za Windows Media Player žao o tome ![]() nazdravlje m8 sam ga hvala! ![]() Quote:
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 3 | 1. kolovoz 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 navika reprodukciju multimedijskih datoteka | jasah | Multimedija i kodeci | 2 | 4. lipnja 2009 09:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedija i kodeci | 11 | 30. srpnja 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedija i kodeci | 12 | 27. svibanj 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedija i kodeci | 7 | 24 siječanj 2008 13:29 |
| Thread Tools | |
| |