![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én elsősorban a winamp használatát, de nem használja a Windows Media Player 11 előzetes zene és én is filmet nézni, de. A libery van a korábbi régi pályák és a művészeti munka. Van úgy, hogy tern le, amikor eljövök, hogy a játékos újra tiszta? köszönöm
|
| |||
| |||
| Szia Pete! Melyik játékos akarsz tiszta? Winamp vagy a Windows Media Player? Mert Winamp teendő a következő: Ha azt akarod, hogy gyorsan egyértelmű a Winamp playlist így kezdeni az új kép, csak a Control-Shift-BACKSPACE. Ön Lejátszólista most egyértelmű! Azt is kattintson a "Remove" gombra, és válassza a "Tiszta Playlist". A Windows Media Player tedd ezt: 1.Click Opciók alatt Eszközök menü. 2.Click a Adatvédelem lapot. 3.Click a Clear History gombot, hogy egyértelmű, a Windows Media Player a legutóbb lejátszott fájlok listáját. 4.If Windows Media Player 9, kattintson a Átlátszó CD / DVD gombot, hogy egyértelmű, a Windows Media Player a legutóbb lejátszott CD-és DVD-listát. 5.If Windows Media Player 10, kattintson a Töröl gyorsítótárazza gombot, hogy egyértelmű, a Windows Media Player a legutóbb lejátszott CD-és DVD-listát. Remélem ez segít |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ha nem akarjuk, hogy törli a cache-ott, de ha azt akarjuk, hogy állítsa le a dolgokat, hogy bekerül a könyvtár menjen az Eszközök> Beállítások> játékos lapot, majd törölje a "Hozzáadás a médiafájlokat a könyvtár, ha játszott" mezőben. Ha a játékos az alapértelmezett nézetet, nyomjuk meg az Alt, hogy a menükben.
| |||
| |||
| ez a Windows Media Player Sajnálom ![]() Cheers m8 Én köszönöm! ![]() Idézet:
__________________ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimédia és kodekek | 3 | 1. Aug 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 szokás játszani médiafájlokat | jasah | Multimédia és kodekek | 2 | 4. június 2009 09:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimédia és kodekek | 11 | 30. július 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimédia és kodekek | 12 | 27. május 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimédia és kodekek | 7 | 24. január 2008 13:29 |
| Téma eszközök | |
| |