![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש בעיקר winamp אבל אני עושה שימוש ב-Windows Media Player 11 כדי להציג בתצוגה מקדימה את המוסיקה שלי וגם לצפות בסרטים על זה אבל. ב libery הישן שלי הקודם מסלולים ואומנות עבודה. האם יש דרך שחפית זה ממני אז כשאני בא להשתמש שוב את השחקן שלו נקי? תודה
|
| |||
| |||
| היי פיט! איזה שחקן אתה רוצה לנקות? Winamp או Windows Media Player? כי עם Winamp לך לבצע את הפעולות הבאות: אם אתה רוצה לנקות את Winamp במהירות הנגינה כך שאתה יכול להתחיל מחדש עם קבצים חדש, פשוט לחץ על מקש CONTROL-Shift-BACKSPACE. רשימת השמעה שלך היא כעת ברור! אתה יכול גם ללחוץ על "הסר" כפתור ולבחור "נקה רשימת השמעה". עם Windows Media Player לך לעשות זאת: 1.Click אפשרויות תחת כלים בתפריט. את 2.Click פרטיות הכרטיסייה. את 3.Click נקה היסטוריה על מנת לנקות את Windows Media Player של רשימת הקבצים שיחק לאחרונה. 4.If אתה משתמש ב-Windows Media Player 9, לחץ על נקה CD / DVD על מנת לנקות את Windows Media Player של לאחרונה שיחק רשימת CD ו-DVD. 5.If אתה משתמש ב-Windows Media Player 10, לחץ על נקה מטמוני על מנת לנקות את Windows Media Player של לאחרונה שיחק רשימת CD ו-DVD. אני מקווה שזה עוזר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן לעשות את זה אם אתה רוצה לנקות את המטמון שם, אבל אם אתה רוצה להפסיק להיות דברים הוסיף לספרייה לך לכלים> אפשרויות> Player בטל את הכרטיסייה ואז "הוסף קבצי מדיה כדי הספרייה כאשר שיחק" הקופסא. אם יש לך את השחקן על תצוגת ברירת מחדל, לחץ על Alt כדי להעלות את התפריטים.
| |||
| |||
| זה היה ל-Windows Media Player מצטערת על זה ![]() Cheers m8 עשיתי את זה תודה! ![]()
__________________ |