![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš dažniausiai naudoja Winamp bet aš naudojate Windows Media Player 11, jei norite peržiūrėti savo muzikos ir žiūrėti filmus, tačiau. į libery yra mano senas Ankstesnis takelius ir meno kūrinius. Ar yra būdas žuvėdros tai ne todėl, kai aš atėjau naudotis žaidėjas vėl jo valyti? ačiū
|
| |||
| |||
| Labas Pete! Kuris žaidėjas norite valyti? Winamp ar Windows Media Player? Nes su Winamp galite atlikti šiuos veiksmus: Jei norite greitai išvalyti Winamp playlist, kad galėtumėte vėl pradėti naujus failus, tiesiog paspausti Control + Shift + Backspace. Tavo grojaraštis dabar aišku! Taip pat galite spustelėti mygtuką "Remove" ir pasirinkti "Ištrinti grojaraštį". Windows Media Player galite tai padaryti: 1.Click Funkcijos pagal Įrankiai meniu. 2.Click Privatumo tab. 3.Click Išvalyti istoriją mygtuką, norėdami matyti "Windows Media Player neseniai suvaidino failų sąrašas. 4.If jūs naudojate Windows Media Player 9, paspauskite Išvalyti CD / DVD mygtuką, norėdami matyti "Windows Media Player neseniai suvaidino CD ir DVD sąrašą. 5.If jūs naudojate Windows Media Player 10, spustelėkite Išvalyti talpyklą mygtuką, norėdami matyti "Windows Media Player neseniai suvaidino CD ir DVD sąrašą. I hope this helps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip daryti, jei norite išvalyti talpyklą nėra, bet jei norite sustabdyti dalykų buvo įtraukta į biblioteką eiti į Tools> Options> Žaidėjas kortelę, tuomet nuimkite varnelę "Add Media failai bibliotekos, kai suvaidino" langelyje. Jei turite dėl Numatytasis vaizdas grotuvas, paspauskite Alt ir pamatysite meniu.
| |||
| |||
| buvo skirtas "Windows Media Player Atsiprašome, kad ![]() Cheers M8 I Did It Thanks! ![]() Citata:
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Media Player " | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 1 rugpjūtis 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 įpratęs žaisti multimedijos failų | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4 birželis 2009 09:06 |
| Windows Media Player " | RB211 | Multimedia & Codecs | 11 | 30 liepa 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedia & Codecs | 12 | Gegužė 27, 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedia & Codecs | 7 | 24 sausis 2008 13:29 |
| Temos įrankiai | |
| |