![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i izmanto galvenokārt winamp bet man izmantojat programmu Windows Media Player 11, lai apskatītu manu mūziku, kā arī skatīties filmas, bet. in libery ir mans vecais iepriekšējos ierakstus un mākslas darbu. Vai ir veids, kā zīriņš šo pie tā, kad es nāku, lai izmantotu spēlētājs atkal tā tīri? pateicība
|
| |||
| |||
| Hi Pete! Kuru spēlētāju jūs vēlaties tīru? Winamp vai Windows Media Player? Jo ar Winamp jūs šādi: Ja jūs vēlaties ātri izdzēst Winamp playlist, lai jūs varētu sākt no sākuma ar jaunu failu, vienkārši nospiediet CONTROL-Shift-ATPAKAĻ. Jūsu repertuārs tagad ir skaidrs! Jūs varat arī noklikšķināt uz "Noņemt" pogu un izvēlieties "Clear Playlist". Ar Windows Media Player jūs to izdarītu: 1.Click Options saskaņā Rīki izvēlnē. 2.Click Privacy tab. 3.Click Clear History pogu, lai nodzēstu Windows Media Player nesen spēlēja failu sarakstu. 4.If lietojat Windows Media Player 9, noklikšķiniet uz Skaidrs CD / DVD pogu, lai nodzēstu Windows Media Player nesen spēlēja CD un DVD sarakstu. 5.If lietojat Windows Media Player 10, klikšķiniet Clear Kešatmiņa pogu, lai nodzēstu Windows Media Player nesen spēlēja CD un DVD sarakstu. I hope this helps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā darīt, ja jūs vēlaties izdzēst cache tur, bet, ja vēlaties pārtraukt lietām tiek pievienoti bibliotēkā doties uz Rīki> Opcijas> player tab tad neatķeksējiet "pievienot multivides failus uz bibliotēku, kad spēlēja" lauciņā. Ja jums ir spēlētājs par noklusējuma skatu, nospiediet Alt lai atvērtu izvēlni.
| |||
| |||
| tas bija Windows Media Player sorry par to ![]() cheers m8 i did it thanks! ![]() Quote:
__________________ |