![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i mai ales de utilizare winamp, dar nu i utilizarea Windows Media Player 11 pentru a previzualiza muzica mea şi, de asemenea, urmăriţi filme, dar pe ea. în libery este vechiul meu anterior piese de artă şi de locul de muncă. există o cale de a tern asta aşa încât, atunci când am venit pentru a utiliza din nou player sa curat? mulţumesc
|
| |||
| |||
| Max Pete! Care jucător vrei curat? Winamp sau Windows Media Player? Deoarece cu Winamp vă faceţi următoarele: Dacă doriţi să vă repede clar Winamp listă de redare, astfel încât să puteţi începe peste cu imagini noi, trebuie doar să apăsaţi CONTROL-SHIFT-Backspace. Playlist dvs. este acum clar! De asemenea, puteţi să faceţi clic pe "Eliminaţi" buton şi alege "Clear Playlist". Cu Windows Media Player sa faci acest lucru: 1.Click Opţiuni în conformitate cu Instrumente meniu. 2.Click de Confidentialitate filă. 3.Click de Clear History buton pentru a şterge Windows Media Player a jucat recent lista de fişiere. 4.If în care utilizaţi Windows Media Player 9, faceţi clic pe Cer senin CD / DVD buton pentru a şterge Windows Media Player a jucat recent pe CD-uri si DVD listă. 5.If în care utilizaţi Windows Media Player 10, faceţi clic pe Golire cache buton pentru a şterge Windows Media Player a jucat recent pe CD-uri si DVD listă. Sper că acest lucru vă va ajuta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea face că, dacă doriţi să-l goli cache-ul acolo, dar dacă doriţi să opriţi lucruri fiind adăugat în biblioteca mergeţi la Tools> Options> tab-ul player apoi debifaţi "pentru a adăuga fişiere media bibliotecă, atunci când a jucat" caseta. Dacă aveţi jucator pe vizualizare implicit, apăsaţi Alt pentru a aduce la meniuri.
| |||
| |||
| A fost pentru Windows Media Player Imi pare rau pentru asta ![]() Noroc M8 am facut-o mersi! ![]() Citat:
__________________ |