![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben başta önizleyebilir ve müzik, Windows Media Player 11 Winamp ama i Kullandığımız de, ancak film izlemek. bu libery benim eski önceki parçalar ve sanat eseridir. bu kadar zaman tekrar temiz oyuncu kullanmak için gelip bunu üçlü bir yolu var mı? teşekkürler
|
| |||
| |||
| Selam Pete! Hangi oyuncu size temiz istiyorsun? Winamp veya Windows Media Player? Winamp şunları yapmak Çünkü ile: Bu nedenle yeni dosyalar ile yeniden başlayabilirsiniz Eğer hızla Winamp çalma listesini silmek için, sadece-SHIFT-GERİ KONTROL basın. Your Playlist artık açık! Ayrıca tıklama "Kaldır" düğmesini seçin ve "Clear Playlist". Windows Media Player ile şunu yapın: 1.Click Seçenekler altı Araçlar menüsü. 2.Click için Gizlilik sekmesini seçin. 3.Click için Geçmişi Temizle düğmesini Windows Media Player'ın en son oynadığı dosyaların listesini temizleyin. Windows Media Player 9 tıklayın kullanıyorsanız 4.If Sifresiz CD / DVD düğmesini Windows Media Player'ın en son oynadığı CD ve DVD listesi temizleyin. Windows Media Player 10, tıklama kullanıyorsanız 5.If bu Sifresiz cache düğmesini Windows Media Player'ın en son oynadığı CD ve DVD listesi temizleyin. Bu umut yardımcı |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet eğer orada önbelleğinizi temizlemek için, ama istiyorsanız şeyleri durdurmak istiyoruz kütüphane araçları gitmek eklendi olmak> the "kütüphanesini" kutusunu oynadığı medya dosyalarını eklemek seçenekleri> oyuncu sekmesini sonra işaretini kaldırın yapmak. Eğer varsayılan görünümü oyuncu var, Alt menüler geçin.
| |||
| |||
| Windows Media Player olduğu için üzgünüm içindi ![]() şerefe M8 i sayesinde yaptı! ![]() Alıntı:
__________________ |