![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В основному я використовувати Winamp, але я використовую Windows Media Player 11, щоб переглянути мою музику, а також дивитися фільми на ньому, але. Свободи в мій старий попереднім доріжках і художніх робіт. Чи є спосіб, щоб ця крячок Off тому, коли я приходжу до використання гравця знову його чистим? спасибо
|
| |||
| |||
| Піт Привіт! Який гравець ви хочете почистити? Winamp або Windows Media Player? Тому що з Winamp вам необхідно зробити наступне: Якщо ви хочете швидко очистити плейлист Winamp, щоб ви могли почати все заново з новими файлами, натисніть Control-Shift-Backspace. Ваш список відтворення, тепер ясно! Ви також можете натиснути на кнопку "Видалити" і виберіть "Очистити плейлист". За допомогою Windows Media Player це зробити: 1.Click Опції відповідно до Інструменти меню. 2.Click Конфіденційність вкладку. 3.Click Очистити кнопка скидання нещодавно відтворених файлів список Windows Media Player's. 4.If ви використовуєте Windows Media Player 9, натисніть Відкритий CD / DVD Кнопка для очищення програвача Windows Media, нещодавно зіграв CD і DVD списку. 5.If ви використовуєте Windows Media Player 10, натисніть Очистити кеш Кнопка для очищення програвача Windows Media, нещодавно зіграв CD і DVD списку. Я сподіваюся, що це допомагає |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, що робити, якщо ви хочете очистити кеш існує, але якщо ви хочете, щоб зупинити інших додані до бібліотеки виберіть Інструменти> Установки> вкладка гравця потім зніміть прапорець "Додати медіа-файли в бібліотеці, коли грали в" вікні. Якщо у вас є програвач на вигляд за замовчуванням, натисніть клавіші ALT, щоб відкрити меню.
| |||
| |||
| Саме з Windows Media Player шкодую про це ![]() Cheers M8 I Did It спасибо! ![]() Цитата:
__________________ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Media Player | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 3 | 1 серпня 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів | jasah | Мультимедіа & кодеки | 2 | 4 червня 2009 09:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Мультимедіа & кодеки | 11 | 30 липня 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Мультимедіа & кодеки | 12 | 27 травня 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Мультимедіа & кодеки | 7 | 24 січня 2008 13:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |