![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| I DONT го използват много често, така DONT аз наистина знам защо, или когато тя спря работа, но всеки път, когато се опитват да играят на видео файл, по какъвто и формат, аз само се звук. Аз се опитах да конвертирате файлове, преди да играе, но нищо не играе. Аз заличават, а след това ре-настанявам WMP, но все още нищо. Всякакви идеи някой? Наздраве момчета |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв тип файлове се опитваш да играе ..... IE. AVI,. MPG,. VOB?
| |||
| |||
| Да всички от тях. То doesn't работа с всяко от тях. Аз дори се върнаха на Media Player 7 и 9 .. Нищо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво ще се случи, вместо това, тя просто се прави с тези visulisasion неща? или пък просто шоу празни?
| |||
| |||
| Просто празен екран със звук |
|
| |||
| |||
| При възпроизвеждане на филми, в изпълнение на страната, има ли червен и бял кръст до филма? |
|
| |||
| |||
| Да има червен кръст в страната .. |
|
| |||
| |||
| ОК, така че, когато следващия играе видеоклип, натиснете, че и dialoge кутия трябва да се появи казва нещо като "Windows Media Player възникна грешка" с два бутона може да печата, като едната е "тясно" другия "интернет Помощ" щракнете върху Уеб помощ, която трябва да ви кажа какъв е проблемът и евентуално как да се оправим. Също така, ако след това, което пише тук, тогава ние можем да го видите и да ви кажа как да го оправи, ако тази страница не се каже как да. |
|
| |||
| |||
| Добре е червен кръст, но когато кликнете върху това, че просто иска да плъзнете избраните т. над да създадете списък за изпълнение. То doesn't правите нищо друго |
|
| |||
| |||
| О, не означава, че едно, че един премахва всички елементи от играта списък. Бях смисъла прави малко червени и бели кръста се появяват в ляво от indervidual релси. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Media Player | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 3 | 1-во Aug 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 свикнал играят медийни файлове | jasah | Мултимедия & Codecs | 2 | 4 юни 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Мултимедия & Codecs | 3 | 19 Окт 2008 14:06 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Мултимедия & Codecs | 12 | 27 май 2008 г. 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Мултимедия & Codecs | 7 | 24 Jan 2008 13:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |