![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I dont používat velmi často, tak jsem opravdu dont vědět, proč, nebo když přestala fungovat, ale při každém pokusu o přehrávání video souborů v jakékoli podobě, jsem jen dostat zvuk. Jsem se snažil převést soubory předtím, než hraní her, ale nic. I odstraněna a znovu nainstalována-WMP, ale stále nic. Jakékoliv myšlenky někdo? Nazdraví kluci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké typy souborů se snažíš hrát ..... tzn. avi,. mpg,. vob?
| |||
| |||
| Ano, všechny tyto. Je doesnt práce s žádným z nich. Dokonce jsem se vrátil zpět do Media Player 7 a 9 .. Nic! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co se stane, místo toho, to je prostě přijít s těmi visulisasion věci? nebo se jen ukázat slepý?
| |||
| |||
| Jen prázdná obrazovka se zvukem |
|
| |||
| |||
| při přehrávání filmu, v playlistu na boku, je tam červený a bílý kříž u filmu? |
|
| |||
| |||
| Ano, je červený kříž na boku .. |
|
| |||
| |||
| ok, takže když hrají další videa, klikněte, že a dialoge políčko by se měla objevit řekl něco jako "Windows Media Player, došlo k chybě" s dvěma tlačítky můžete stisknutím tlačítka, jedno je "blízko" ostatní "web pomáhají" naleznete v web pomoci, který by měl říct, co je problém a případně jak ho vyřešit. Také pokud jste post čemu říká tady, pak můžete prohlížet a říct, jak ho vyřešit, pokud tato strana neříká jak. |
|
| |||
| |||
| OK kříž je červená, ale když kliknete na to, že právě vás vyzve k přetáhněte vaše vybrané položky k vytvoření playlistu. Je doesnt dělat něco jiného |
|
| |||
| |||
| Ach, to znamená, že není jedno, že jeden odstraní všechny položky ze seznamu hrát. Byl jsem trochu smyslu znamená červený a bílý kříž se objevují na levé straně indervidual stopy. |