![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA dont koriste vrlo često, pa mi stvarno ne znam zašto ili kada je zaustavljen rad, ali svaki put kad pokušam igrati video datoteke, bez obzira na format, JA jedini dobiti zvuk. Ja sam pokušao konvertirati datoteke prije igranja ali ništa ne svira. Ja obrisan, a zatim ponovo instaliran wmp ali još ništa. Bilo koji ideja bilo tko? Živjeli dečki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koju vrstu datoteke koju pokušavate igrati ..... tj.. avi,. mpg,. vob?
| |||
| |||
| Da svima. To se funkcionirati sa bilo kojim od njih. I čak i da se vrati Media Player 7 i 9 .. Ništa! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što se događa, umjesto toga, ona samo dolazi do visulisasion one stvari? ili to samo prikazati praznu?
| |||
| |||
| Samo prazan zaslon sa zvukom |
|
| |||
| |||
| kada se igraju filmove, u Playlist na stranu, je li je crveni i bijeli križ uz film? |
|
| |||
| |||
| Da li je crveni križ na strani .. |
|
| |||
| |||
| ok, pa kad sljedeći play video, kliknite tu i dialoge okvir trebao bi se pojaviti nešto slično kazivanje "Windows Media Player je naišao na pogrešku" s dva gumba možete pritisnuti, jedan se "zatvoriti" ostalih "web pomoći", kliknite web pomoć, koja treba da vam kažem šta je problem i eventualno kako to popraviti. Isto tako, ako post kaže što je ovdje, onda mi može pregledati ga i ti reći kako to popraviti ako se stranica ne reci kako. |
|
| |||
| |||
| U redu je crveni križ, ali kad ga samo kliknite na nju pita vas da vaše povucite odabrane stavke iznad stvoriti a Playlist. To se činiti išta drugo |
|
| |||
| |||
| Oh, što znači da nije bio jedan, da je jedan uklanja sve stavke iz play liste. Bio sam malo smisla se crveni i bijeli križ se prikazati lijevo od indervidual staze. |