![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I dont használja gyakran úgyhogy ne igazán tudom, miért, vagy ha már nem működik, de minden alkalommal megpróbálok játszani a videofájlt, bármilyen formában, csak kap hangot. Megpróbáltam konvertálni kép előtt játszott, de nem játszik. Azt el kell hagyni, majd újra telepíteni WMP, de még mindig semmi. Any ideas anyone? Cheers guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen típusú fájlokat akarsz játszani ..... ie. avi,. mpg,. vob?
| |||
| |||
| Igen minden ilyen. Ez nem dolgozik minden tőlük. Én is mentem vissza a Media Player 7 és 9 .. Semmit! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik, ahelyett, hogy egyszerűen nem jön ki az említett visulisasion a dolgok? vagy ez csak üres show?
| |||
| |||
| Csak egy üres képernyő hang |
|
| |||
| |||
| Ha játszani a filmeket, a lejátszási lista az oldalon, van egy piros és fehér kereszt mellé a film? |
|
| |||
| |||
| Igen van egy piros kereszt az oldalán .. |
|
| |||
| |||
| OK, így ha következő videó lejátszásához, kattintson erre, és egy doboz dialoge kell megjelennie mondani valamit, mint a "Windows Media Player hibát észlelt" a két gomb segítségével nyomjuk meg, amelyek közül az egyik "közeli" a "Web Help" kattintva web segít, hogy meg kell mondani, mi a probléma, és esetleg javításukat. Is, ha postán, amit itt, akkor láthatjuk, és elmondom, hogyan kell megjavítani, ha ez az oldal nem mondom, hogy kell. |
|
| |||
| |||
| OK a piros kereszt, de ha rákattint, hogy ez csak azt kéri, hogy húzza meg a kiválasztott elem felett, hogy hozzon létre egy lejátszási listát. Ez nem valami mást csinálni |
|
| |||
| |||
| Ó, nem volt ami azt jelenti, hogy az egyik, hogy az egyik megszünteti az összes elem a lejátszási lista. Én értelmében ez a kis piros és fehér kereszt jelenik meg a bal oldalon a indervidual pályákon. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimédia és kodekek | 3 | 1. Aug 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 szokás játszani médiafájlokat | jasah | Multimédia és kodekek | 2 | 4. június 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimédia és kodekek | 3 | 19. október 2008 14:06 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimédia és kodekek | 12 | 27. május 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimédia és kodekek | 7 | 24. január 2008 13:29 |
| Téma eszközök | |
| |