![]() |
|
| |||
| |||
| Dont אני משתמש בו לעיתים קרובות מאוד, אז אני באמת יודע למה dont או כאשר הוא הפסיק לעבוד, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו, הפורמט של מה, אני מקבל רק סאונד. ניסיתי להמיר קבצים לפני משחק אבל לא משחק. אני נמחק ולאחר מכן Re-WMP מותקן אבל עדיין כלום. יש לך רעיונות מישהו? לחיים חבר 'ה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה סוג של קבצים אתה מנסה להפעיל ..... כלומר. אבי. MPG,. vob?
| |||
| |||
| כן את כל אלה. זה doesn't עבודה עם כל אחד מהם. אני אפילו חזרתי Media Player 7 ו 9 .. כלום! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה קורה במקום, האם זה פשוט בא עם visulisasion דברים אלה? או האם זה פשוט הראה ריק?
| |||
| |||
| רק מסך ריק עם קול |
|
| |||
| |||
| כאשר אתה מפעיל את הסרטים, על הנגינה בצד, יש אדום לבן הבא כדי לעבור את הסרט? |
|
| |||
| |||
| כן קיים הצלב האדום בצד .. |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז מתי אתה הבא משחק וידיאו, לחץ, כי הוא אמור להופיע תיבת dialoge אומר משהו כמו "Windows Media Player נתקל בשגיאה" עם שני כפתורים תוכל הקש, אחד להיות "סגור" השני "עזרה באינטרנט" לחץ על עזרה באינטרנט, כי צריך להגיד לך מה הבעיה ואולי איך לתקן את זה. גם אם זה אומר מה לכתוב כאן, אז אנחנו יכולים לראות את זה ולהגיד לך איך לתקן את זה, אם כי דף לא אומרת אופן. |
|
| |||
| |||
| אישור הצלב האדום, אך היא כאשר אתה לוחץ עליו אתה שואל את זה רק כדי לגרור את הפריט שנבחר למעלה כדי ליצור רשימת נגינה. זה doesn't לעשות כל דבר אחר |
|
| |||
| |||
| אה, כלומר, לא היה אחד, כי כל אחד מסיר פריטים מתוך רשימת השמעה. כלומר הייתי עושה קצת אדום ולבן לחצות יופיעו מצד שמאל של indervidual מסלולים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Media Player | cheesepuff | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | ב -1 לאוגוסט 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 לנגן קבצי מדיה wont | jasah | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 4th יוני 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 19th אוקטובר 2008 14:06 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | מולטימדיה רכיבי Codec | 12 | -27 במאי 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 24 ינואר 2008 13:29 |
| שרשרת כלים | |
| |