![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
I dont naudotis labai dažnai tai I dont really know why, arba kai jis nebeveikia, tačiau kiekvieną kartą, kai bandote paleisti vaizdo failą, nepriklausomai nuo jo formos, aš tik gauti garsą. Mėginau konvertuoti failus prieš žaisti, bet nieko vaidina. Aš ištrintas ir iš naujo įdiegti WMP, bet vis dar nieko. Any ideas anyone?
Cheers guys |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kokio tipo failus jūs bandote žaisti ..... ty. Avi,. mpg,. VOB?
|
|||
|
|||
|
Taip, visus šiuos. Jis neveikia, bet iš jų. Aš net grįžo į Media Player 7 ir 9 .. Nieko!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kas atsitinka, o ne, jis tiesiog ateiti iki šių visulisasion dalykus? ar ji tiesiog rodo tuščią?
|
|||
|
|||
|
Tik juodas ekranas, su garsu
|
|
|
|||
|
|||
|
Kai žaidi filmus, o apie pusė grojaraštis, ar yra raudonas ir baltas kryžius šalia filmą?
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip yra raudonas kryžius prie kelio ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, taigi, kai kitą kartą vaidinti vaizdo įrašą, spustelėkite, kad ir dialoge langelį turėtų pasirodyti pasakyti kažką panašaus į "Windows Media Player" įvyko klaida "su dviem mygtukais gali paspausti, kurių viena yra" arti "kitas" Web Help "spustelėkite interneto pagalba, kuri turėtų pasakyti, kokia yra problema ir galbūt, kaip ją išspręsti. Taip pat, jei turite rašyti ką jis sako, čia galime pamatyti ir pasakyti jums, kaip ją išspręsti, jei šiame puslapyje nesako kaip.
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai kryžius yra raudona, bet kai ji tiesiog spustelėkite jį prašo jūsų vilkti pasirinktą elementą virš sukurti grojaraštį. It doesnt do anything else
|
|
|
|||
|
|||
|
Oi, nebuvo apibrėžta, kad viena, kad vienas pašalina visas vaidinti sąrašo elementus. Buvau prasme nėra raudono ir balto kryžiaus, atrodo kairėje indervidual takelius.
|