![]() |
|
| |||
| |||
| I dont izmantot ļoti bieži ir tik I dont tiešām zināt, kāpēc un kad tas pārstāja strādāt, bet katru reizi, kad mēģinu atskaņot video failu, jebkādā formātā, es tikai iegūt skaņu. Es esmu mēģinājis konvertēt failus pirms spēles, bet nekas lugas. Es izdzēsu un tad atkal uzstādītas WMP, bet tomēr nekas. Any ideas anyone? Cheers guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda failu tipu jūs mēģināt atskaņot ..... ie. avi,. mpg,. vob?
| |||
| |||
| Jā visiem tiem. Tā doesn't strādā ar jebkuru no tiem. Es pat devos atpakaļ uz media player 7 un 9 .. Nekas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas notiek vietā, tas tikai nāks klajā ar visulisasion lietām? vai arī tas vienkārši parāda tukšā?
| |||
| |||
| Tikai tukšu ekrānu ar skaņu |
|
| |||
| |||
| kad tu spēlē, filmas repertuāru pusē, vai ir sarkana un balta pāri blakus filmu? |
|
| |||
| |||
| Jā ir sarkanā krustojumu pusē .. |
|
| |||
| |||
| ok, tad, kad nākamreiz atskaņot video, noklikšķiniet uz un dialoge ailē jāparādās saka kaut ko līdzīgu "Windows Media Player, ir saskārusies ar" kļūda ar divām pogām, varat nospiest, no kuriem viens ir "cieša" citu "interneta palīdzību" click interneta palīdzību, kas būtu pateikt, kāda ir problēma un, iespējams, kā to salabot. Arī tad, ja jūs publicējat ko tā saka šeit, tad mēs varam apskatīt un pateiks, kā noteikt to, ja šajā lapā nav teikts, kā. |
|
| |||
| |||
| OK pāri ir sarkans, bet, kad jūs noklikšķiniet uz tā ir tikai lūdz, lai jūs vilkt atlasītajam vairāk, lai izveidotu atskaņošanas sarakstu. Tā doesn't do kaut kas cits |
|
| |||
| |||
| Ak, nebija nozīmē, ka viena, ka viens likvidē visas no spēles saraksta vienumiem. Es biju nozīme nav mazā sarkanā un baltā pāri, šķiet, kreisajā pusē indervidual dziesmas. |
![]() |
|
| Bookmarks |