![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I dont go używać bardzo często tak naprawdę I dont know why lub gdy przestały działać, ale za każdym razem próbuję odtworzyć plik wideo, niezależnie od formatu, ja tylko dźwięk. Ja próbowałem konwertować pliki do gry, ale nic nie gra. I skreśla się, a następnie ponownie zainstalować WMP, ale nadal nic. Any ideas anyone? Cheers guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakiego rodzaju pliki są próbujesz odtworzyć ..... ie. avi. mpg,. vob?
| |||
| |||
| Tak, wszystkie z nich. It doesnt działać z każdą z nich. I nawet wróciłem do Media Player 7 i 9 .. Nic! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zamiast tego, co się dzieje, nie tylko pochodzić z tych rzeczy visulisasion? czy po prostu pokazać puste?
| |||
| |||
| Po prostu pusty ekran z dźwiękiem |
|
| |||
| |||
| podczas odtwarzania filmów, na liście na stronie, jest tam czerwony i biały krzyż obok filmu? |
|
| |||
| |||
| Tak jest czerwonym krzyżem na boku .. |
|
| |||
| |||
| ok, więc przy następnym odgrywać wideo, kliknij to i dialoge polu powinien pojawić się mówiąc coś w stylu "Windows Media Player napotkał błąd" w dwa przyciski można nacisnąć, z których jedna jest "bliski" inne "Pomoc w sieci Web" kliknąć przycisk Pomoc w sieci Web, który powinien powiedzieć, w czym jest problem i ewentualnie jak to naprawić. Ponadto, jeśli po tym, co mówi tutaj, a następnie możemy go zobaczyć, a powiem ci jak to zrobić, jeżeli strona nie powiem jak. |
|
| |||
| |||
| OK, jest czerwony krzyż, ale po kliknięciu go po prostu prosi o przeciągnij wybranego przedmiotu w celu utworzenia listy odtwarzania. It doesnt zrobić cokolwiek innego |
|
| |||
| |||
| Och, nie oznacza, że jedno, że jeden usuwa wszystkie elementy z listy odtwarzania. Byłem znaczenie ma trochę czerwonego i białego krzyża pojawiają się na lewo od indervidual utworów. |