![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I dont folosi cele mai multe ori, asa ca am de fapt stiu de ce dont sau atunci când s-a oprit de lucru, dar de fiecare dată când încercaţi să redaţi un fişier video, în orice format, am numai sunet. Am încercat să convertiţi fişierele înainte de joc, dar nimic nu joacă. Am şters şi apoi re-instalat WMP dar inca nimic. Orice idei pe cineva? Noroc baieti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce tip de fisiere vrei să joace ..... de ex. avi,. mpg,. vob?
| |||
| |||
| Da toate cele. Este doesnt work cu nici una dintre ele. Eu chiar s-au întors pentru a media player 7 şi 9 .. Nimic!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ceea ce se întâmplă în schimb, nu doar vii cu visulisasion aceste lucruri? sau nu se arată doar în alb?
| |||
| |||
| Doar un gol ecran, cu sunet |
|
| |||
| |||
| când juca în filme, în lista de redare pe de parte, există o cruce roşie şi albă de lângă filmul? |
|
| |||
| |||
| Da există o cruce roşie la partea .. |
|
| |||
| |||
| OK, deci, atunci când lângă juca un video, pe care şi o dialoge ar trebui să apară caseta de a spune ceva de genul "Windows Media Player-a întâmpinat o eroare", cu două butoane, puteţi presei, fiind un "aproape" de alte "web ajuta" faceţi clic pe web ajuta, care ar trebui să-ţi spun care este problema şi, eventual, cum să-l reparaţi. De asemenea, dacă după ce scrie aici, atunci am putea vedea aceasta şi-ţi spun cum să-l fixeze în cazul în care această pagină nu se spune cum să. |
|
| |||
| |||
| OK cruce rosie, dar când faceţi clic pe ea doar pentru a vă cere să vă trageţi selectate peste element pentru a crea o listă de redare. Este doesnt a face orice altceva |
|
| |||
| |||
| Oh, nu a fost în sensul că unul, care o elimină toate elementele din lista de redare. Am fost un pic sensul nu roşii şi albe cruce apărea în partea stângă a indervidual piste. |