![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА донт користе врло често, па ми стварно не знам зашто или када је заустављен рад, али сваки пут кад покушам играти видео датотеке, без обзира на формат, ЈА једини добити звук. Ја сам покушао конвертирати датотеке пре играња али ништа не свира. Ја избрисан, а затим поново инсталиран умп али још ништа. Било који идеја било ко? Живели момци |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коју врсту датотеке коју покушавате играти ..... тј. ави,. мпг,. воб?
| |||
| |||
| Да свима. То се посао са било којим од њих. И чак и да се врати Медиа Плаыер 7 и 9 .. Ништа! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта се дешава, уместо тога, она само долази до висулисасион оне ствари? или то само приказати празну?
| |||
| |||
| Само празан екран са звуком |
|
| |||
| |||
| када се играју филмове, у Плаылист на страну, је ли је црвени и бели крст уз филм? |
|
| |||
| |||
| Да ли је црвени крст на страни .. |
|
| |||
| |||
| ок, па кад следећи плаы видео, кликните ту и диалог оквир требао би се појавити нешто слично казивање "Уиндоус Медиа Плаыер је наишао на грешку" са два дугмета можете притиснути, један се "затвори" осталих "уеб помоћи", кликните уеб помоћ, која треба да вам кажем шта је проблем и евентуално како то поправити. Исто тако, ако пост каже што је овде, онда ми може прегледати га и ти рећи како да то поправити ако се страница не реци како. |
|
| |||
| |||
| У реду је црвени крст, али кад га само кликните на њу пита вас да ваше превуците изабране ставке изнад створити а Плаылист. То се чинити било што друго |
|
| |||
| |||
| Ох, што значи да није био један, да је један уклања све ставке из плаы листе. Био сам мало смисла се црвени и бели крст се појавити лево од индервидуал стазе. |