![]() |
|
| |||
| |||
| Ben de onu sıklıkla kullanıyorum Ben gerçekten neden bilmiyorduysanız veya bu iş, ama ne biçim bir video dosyasını yürütmeye çalıştığınızda, her zaman, sadece elde ses durdu dont. Ben oynarken sadece oynuyor önce dosyaları dönüştürmek için çalıştılar. Ve daha sonra yeniden ama hala hiçbir şey WMP yüklü silindi. Any ideas anyone? Şerefe beyler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dosyaların ne tür ..... oynamak için çalışıyoruz yani. avi,. mpg,. VOB?
| |||
| |||
| Evet bu bir. Bunların da doesnt iş. Hatta Media Player 7 ve 9 .. Hiç döndü! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne yerine, sadece bu visulisasion şeyler yetişmek olur? veya sadece gösterir mi boş?
| |||
| |||
| Sesli Sadece boş bir ekran |
|
| |||
| |||
| film yanında çapraz zaman yan tarafındaki çalma bir film, oyun, bir kırmızı ve beyaz mı? |
|
| |||
| |||
| Evet bu tarafta kırmızı bir haç .. olduğunu |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu yüzden bir sonraki tuşuna iki tuşlu bir hata "karşılaştı video ve dialoge kutusu" Windows Media Player gibi bir şey söyleyerek görünecektir tıklayın oynamak, bir "yakın" Diğer "Web yardım" tıklayın olmak Web yardım, bu sorunun ne olduğunu muhtemelen nasıl düzeltmek için size gerekir. Ayrıca, yazı burada, daha sonra bunu görebilir ve eğer o sayfayı nasıl demek değildir nasıl düzeltmek için size ne diyor. |
|
| |||
| |||
| Arası kırmızı ancak zaman tıklayın sadece bir çalma listesi oluşturmak için üzerine Seçili öğeyi sürüklemek ister Tamam. Bu doesnt yapabilsin |
|
| |||
| |||
| Oh, bu bir, bir çalma listesinden tüm öğeleri kaldırır anlamı yoktu. Biraz kırmızı ve beyaz arası bir the indervidual parça solunda görünür anlamı oldu. |
![]() |
|
| Bookmarks |