![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
I Dont використовувати його дуже часто так що я Dont знаю, чому і коли він перестав працювати, але кожного разу при спробі відтворення відео файлу, в будь-якому форматі, я тільки отримати звук. Я спробував перетворити файли перед грою, але нічого не грає. Я вилучив, а потім знову встановлений WMP, але все ще нічого. Будь-які ідеї Anyone?
Cheers хлопці |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Які типи файлів ви намагаєтеся грати ..... IE. AVI,. MPG,. VOB?
|
|||
|
|||
|
Та всі з них. Він оленяча шкіра робота з будь-яким з них. Я навіть пішов назад в Media Player 7 і 9 .. Нічого!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Що відбувається, навпаки, воно тільки що прийшов з тими visulisasion речей? або ж він просто показує порожній?
|
|||
|
|||
|
Просто порожній екран зі звуком
|
|
|
|||
|
|||
|
коли ви граєте в кіно, в бібліотеці на стороні, є червоний і білий хрест поруч з кіно?
|
|
|
|||
|
|||
|
Та є червоний хрест на стороні ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Отже, коли ви наступного грати відео, натисніть, що й діалог поле повинно з'явитися щось на зразок "Windows Media Player виявлена помилка" з двома кнопками можна натиснути, одне з яких "закрити" інші "Мережа допомоги", натисніть Веб-довідка, яка повинна сказати вам, у чому проблема і, можливо, як це можна виправити. Крім того, якщо ви розмістите, що тут написано, то ми можемо побачити його і розповісти вам, як це виправити, якщо ця сторінка не сказати як.
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК червоного хреста, а при натисканні він просто просить вас перетягнути вибраний пункт над створити плейлист. Він doesn't роблять що-небудь ще
|
|
|
|||
|
|||
|
Ах, не означає, що один, що видаляє всі елементи зі списку відтворення. Я був сенс має маленький червоний і білий хрест відображаються ліворуч від indervidual композицій.
|