![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Όταν παίζω μια ταινία για το Windows Media Player 10 στο κάτω μέρος που λέει "Αναζήτηση κωδικοποιητής, λάθος". Στη συνέχεια, η ταινία παίζει αλλά η εικόνα doesn't έρθουν μέχρι την ακριβώς το virtualization. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξεχάστε τα σκουπίδια που είναι και το Windows Media Player download VLC.
| |||
| |||
VLC δεν είναι παράνομη σας noob.Συγγνώμη αν δεν τις μέχρι σας πρότυπα σας Μεγαλειότατε. |
|
| |||
| |||
| Ναι VLC player σας noob είναι παράνομο γιατί λέει ότι στο Google VLC πρόκειται να κλείσει τον επόμενο μήνα, ώστε εκτάρια. (I dont sarcasim κάνει τόσο χάλια dont περίπου.) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Φροντίδα για να παράσχει ένα σύνδεσμο με ένα αξιόπιστο δικτυακό τόπο, όπου αυτό είναι που αναφέρονται; Ι dont προσοχή εάν κάνετε σαρκασμό ή επειδή δεν έχω. |
|
| |||
| |||
| Τι κάνουμε τώρα wow im εκπλήσσεται από αυτό. Ζητήστε όλοι γνωρίζετε, στη συνέχεια. |
|
| |||
| |||
| Ρωτήστε όλους ξέρω τι; Im ακόμα τίποτα για το σύνδεσμο ............. Επεξεργασία:Συγγνώμη I couldnt αντισταθεί. Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Dont ενοχλεί αυτό το νήμα μηνυμάτων και πάλι αυτό το θέμα έληξε. |
|
| |||
| |||
| Dont ξέρετε κανέναν Θεέ μου (μοναχικός) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Media Player 11 wont παίξετε αρχεία πολυμέσων | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4η Ιουν 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 Οκτ 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedia & Codecs | 11 | 30 Ιουλ 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedia & Codecs | 7 | 24 Ιαν 2008 13:29 |
| Windows Media Player 11 - επιπλέον κωδικοποιητής χρειάζεται; | dfr200764 | Multimedia & Codecs | 6 | 27 Οκτ 2007 14:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |