![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Kad sam igrati film na Windows Media Player 10 na dnu piše "Traľenje kodek, pogrešku". Tada ona reproducira film, ali slike se dolazi do njezine samo virtualizacije. Može netko ugoditi pomoć mene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaboravite na smećem koje je wmp i preuzimanje VLC.
| |||
| |||
VLC nije protuzakonito ti noob.Žao nam je, ako ne i do njegove standarde vašeg Vaše Veličanstvo. |
|
| |||
| |||
| Da VLC igrač je protuzakonito vas noob jer kaže da se na Google VLC će se isključiti sljedeći mjesec, tako ha. (Ja dont činiti sarcasim pa dont nered okolo.) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Njega dati link na pouzdanu web lokaciju gdje je to spomenuo? I dont care ako to sarkazam ili ne, jer mi je činiti. |
|
| |||
| |||
| Eh sada da li vi iznenađeni vau im to. Pitajte sve što znate onda. |
|
| |||
| |||
| Pitajte sve ono što ja znam? Im pa ipak čekivanje za tu vezu ............. Edit:Sorry I couldnt odoljeti. Quote:
|
|
| |||
| |||
| Dont gnjaviti this thread poruke opet ova tema je zatvorena. |
|
| |||
| |||
| Ne znate nikome Oh moj Bože (osamljenik) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Media Player 11 navika reprodukciju multimedijskih datoteka | jasah | Multimedija i kodeci | 2 | 4. lipnja 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedija i kodeci | 3 | 19. listopad 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedija i kodeci | 11 | 30. srpnja 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedija i kodeci | 7 | 24 siječanj 2008 13:29 |
| Windows Media Player 11 - extra kodek potreban? | dfr200764 | Multimedija i kodeci | 6 | 27. listopad 2007 14:27 |
| Thread Tools | |
| |