![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Amikor a film lejátszásához Windows Media Player 10 alján azt mondja "Keresel codec, hiba". Akkor játssza a filmben, de a kép doesnt jön ki csak a virtualizáció. Tud valaki kérem, segítsen nekem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Felejtsd el a szemetet, hogy a WMP-és letöltés VLC.
| |||
| |||
VLC nem illegális akkor noob.Sajnáljuk, ha nem felelnek meg a szabványoknak fenségedet. |
|
| |||
| |||
| Igen VLC player illegális te noob, mert a Google azt mondja, hogy a VLC lesz bezárathatja következő hónap így ha. (I dont do sarcasim tehát dont mess körül.) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ápolás, hogy a link egy megbízható weboldal, ahol az említett? I dont care if you do gúnyt, vagy sem, mert én. |
|
| |||
| |||
| Ó, te most wow im meglepett, hogy a. Kérdezze mindenki tudja, akkor. |
|
| |||
| |||
| Kérdezze mindenkinek tudom, mit? Im vár, hogy a link ............. Edit:Sajnálom, hogy couldnt ellenállni. Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Nem zavarja ez a téma ismét üzenetszolgáltatásról ez a téma lezárva. |
|
| |||
| |||
| Nem tudod bárki Ó Istenem (magányos) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Media Player 11 szokás játszani médiafájlokat | jasah | Multimédia és kodekek | 2 | 4. június 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimédia és kodekek | 3 | 19. október 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimédia és kodekek | 11 | 30. július 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimédia és kodekek | 7 | 24. január 2008 13:29 |
| Windows Media Player 11 - extra codec szükség? | dfr200764 | Multimédia és kodekek | 6 | 27. október 2007 14:27 |
| Téma eszközök | |
| |